Complete binnenbouw in één hand

Geef ons een kaal gebouw en wij maken er een duurzaam kantoor van, zeggen we wel eens bij TIB Finishing. Met het op maat ontwikkelen en monteren van complete binnenbouw hebben we een uitgebreide ervaring opgedaan. Deze dienstverlening was in eerste instantie een logisch gevolg van de luchtbehandelingsactiviteiten van de TIB-groep. Maar liefst 90% van luchtbehandelingkanalen wordt tenslotte weggewerkt in tussenwanden en boven systeemplafonds.

Specialistische partner voor bouwkundig aannemers

Inmiddels is het compleet inrichten van kantoren in een bouwkundige schil een zelfstandig specialisme waarin we ons bij TIB Finishing onderscheiden. We hebben ons ontwikkeld tot een professioneel en enthousiast binnenafbouwbedrijf. Daarbij combineren we functionaliteit en gebruikscomfort met een esthetisch aantrekkelijke vormgeving en een uitgekiende materiaalkeuze. En leveren we kantoor-, vergader- en presentatielocaties turn key op, inclusief bijvoorbeeld jaloezieën. Alleen daarom al vormen we voor veel bouwkundig aannemers een belangrijke toegevoegde waarde.

Coördinatie is de sleutel tot succes

Het meeste rendement hebben opdrachtgevers van TIB Finishing als ze onze dienstverlening combineren met die van andere onderdelen van de TIB-groep. Bij het merendeel van de inrichtingsprojecten ontstaan coördinatieproblemen. Als het een beetje tegenzit staan mensen een paar uur op elkaar te wachten, maar vaker nog blijkt de beschikbare ruimte tussen de plafonds te klein. En dat kost dan echt tijd en dus geld. Om dat te voorkomen biedt TIB haar opdrachtgevers de mogelijkheid om het geheel in één hand te leggen.

De voordelen spreken voor zich:

- De planning gebeurt integraal waardoor niemand op een ander hoeft te wachten.

- Er ontstaat nooit discussie over wie waarvoor verantwoordelijk is. De

  resultaatverantwoordelijkheid ligt simpelweg bij TIB.

- Bij het plaatsen van wanden en plafonds wordt altijd voldoende ruimte ingeruimd voor leidingen en kanalen. Tekeningen komen immers van hetzelfde bedrijf.

Niet alleen werkt dit voor alle partijen prettiger. Doordat de faalkosten tot een absoluut minimum worden beperkt, pakt deze manier van werken voor opdrachtgevers ook nog eens voordeliger uit.

 

Nieuws